Kiruna

/Kiruna

Högkvalitativ maskinservice & maskinreparation i Kiruna

Är du i behov av en professionell maskinreparatör i Kiruna som kan utföra industriservice? Då är du välkommen att vända dig till oss på Minecon! Vi erbjuder maskinservice, maskinreparation och underhåll av maskiner åt industrier i Kiruna med omnejd. Hos oss finns den kunskap och kompetens som krävs för att hantera olika typer av maskiner och utföra högkvalitativ industriservice samt svetsning för att optimera er maskinpark. Med vår expertis och ett personligt engagemang ser vi till att era maskiner fungerar felfritt och effektivt.

Din maskinreparatör för underhåll av maskiner

Hos oss får du en kunnig maskinreparatör med rätt kompetens för maskinservice, maskinreparation och underhåll av maskiner. Vi arbetar noggrant och effektivt för att uppnå bästa möjliga resultat så snabbt som möjligt – allt för att minimera driftstopp och maximera produktiviteten i er verksamhet.

Svetsning och industriservice av hög kvalitet

Hos oss får du inte bara en kunnig maskinreparatör som kan utföra underhåll av maskiner och industriservice – vi är även en pålitlig partner när det kommer till svetsning och tillverkning av stål. Vi använder oss utav de senaste svetsmetoderna för att säkerställa att varje svetsning håller den höga kvalitet som vi eftersträvar i alla våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss när du är i behov av maskinservice eller maskinreparation, så ser vi till att din produktion fortsätter att rulla på som den ska!

Våra verksamhetsområden: Kiruna, Pajala, Luleå, Skellefteå, Piteå

Få en gratis offert / Behöver du hjälp?