Pajala

/Pajala

Professionell industriservice & maskinreparation i Pajala

Behöver du hjälp med industriservice eller maskinreparation? Då ska du vända dig till Minecon – din kunniga maskinreparatör i Pajala! Hos oss finns den rätta kompetensen som krävs för att kunna erbjuda underhåll av maskiner, maskinreparation och maskinservice på olika typer av maskiner. Med vår breda kunskap kombinerat med ett genuint engagemang för er verksamhet ser vi till att era maskiner fortsätter vara effektiva och fungera utan bekymmer. Vi är experter på industriservice och står redo att ta oss an dina maskinrelaterade behov.

En pålitlig maskinreparatör med kunskap inom svetsning

Att anlita en professionell maskinreparatör som kan utföra maskinservice, maskinreparation och svetsning med hög kvalitet är a och o för att er verksamhet ska flyta på utan längre driftstopp. Vi på Minecon är vana vid att arbeta effektivt utan att kompromissa med noggrannheten i vårt arbete. När det kommer till svetsning och tillverkning av stål har vi det som krävs för att leverera ett utmärkt resultat.

Maskinservice – vi utför underhåll av maskiner

Oavsett hur dina maskinbehov ser ut så ser vi på Minecon i Pajala till att optimera din verksamhet med utmärkt maskinservice och maskinreparation. Vi utför underhåll av maskiner på ett effektivt sätt för att säkerställa att din utrustning är i rätt skick och redo att prestera på topp. Tveka inte att ta kontakt med oss när du behöver hjälp med industriservice, underhåll av maskiner eller svetsning av en skicklig maskinreparatör så ser vi till att din verksamhet fortsätter flyta på som den ska!

Våra verksamhetsområden: Kiruna, Pajala, Luleå, Skellefteå, Piteå

Få en gratis offert / Behöver du hjälp?