Skellefteå

/Skellefteå

Din pålitliga maskinreparatör för underhåll av maskiner i Skellefteå

Söker du en kunnig maskinreparatör i närheten av Skellefteå som utför maskinreparation och underhåll av maskiner? Då har du kommit rätt! Vi på Minecon är experter på industriservice och erbjuder högkvalitativa tjänster inom industrin. Vi utför maskinservice och maskinreparation med rätt kunskap och utrustning för svetsning när det behövs. Vi arbetar med en positiv attityd och ett miljömedvetet tänk, vilket gör oss till en pålitlig maskinreparatör för alla dina maskinbehov!

Vi kan svetsning & maskinreparation

Svetsning är en viktig komponent för att uppnå hållbara och pålitliga resultat vid maskinreparation och maskinservice. Vår expertis inom svetsning säkerställer lyckad industriservice och tillverkning av stål.

Industriservice & maskinservice av hög kvalitet

Oavsett om du behöver hjälp med maskinservice, reparation eller underhåll av maskiner så ser vi till att du får en maskinreparatör med rätt kompetens för uppdraget. Vårt dedikerade team har de utbildningar som krävs för att leverera skräddarsydda och högkvalitativa lösningar inom industrin. Välkommen att ta kontakt med oss nästa gång du är i behov av professionellt underhåll av maskiner och effektiv industriservice så ser vi till att din verksamhet fortsätter fungera optimalt!

Våra verksamhetsområden: Kiruna, Pajala, Luleå, Skellefteå, Piteå

Få en gratis offert / Behöver du hjälp?